во ,

У едно маало се договарале за Нова Година. И сеа како шо е редот едниот комшија…

У едно маало се договарале за Нова Година. И сеа како шо е редот едниот комшија:

– Јас ќе донесам едно прасе.


Вториот комшија: Јас едно буре со вино.

Третиот комшија: Од мене ракијата.

Четвртиот комшија: Јас туршија ќе донесам.

Петиот комшија: Рачунајте на три торти од мене.

Влавот: Јас ќе го донесам брат ми штом има толку за јадење…


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Луѓе кои најобичните чевли ги претворија во вистинско ремек дело

Сликите кои би направиле секој да се почувстува прилично непријатно