во ,

Цветко видел оглас: „Третман за слабеење – 12 килограми за само 2 дена“. И решил да се пријави…

Цветко видел оглас: „Третман за слабеење – 12 килограми за само 2 дена“. И решил да се пријави.

Се пријавил, пошол, и го внесле во некоја поголема соба, средена со секаков мебел, и по кратко време во собата влегла некоја гола згодна надарена женска, и му рекла:

Реклама

– Ако ме фатиш, твоја сум.

Цветко почнал да ја брка женската, ама таа му бегала низ собата, му се качувала по маси, по столици, по кревети… и никако не успеал да ја фати.

Излегол од собата, се качил на вага да се мери, и видел дека е послаб за 2 кила, па си рекол:

– Море утре ќе ја фатам оваа женската па шо сака нека биди, и ќе ослабам уште 10 кила.

Другиот ден Цветко пак отишол на третманот, го однеле во истата соба, арно ама сега со искуството од претходниот ден, го собрал целиот мебел во еден ќош за да не може женската да му бега по маси, по столици, по кревети.

По кратко време во собата влегол некој црнец, мажиште од над 2 метра, со „мандало“ 30 цм и му вели на Цветко:

– Ако те фатам, мој си.


Кул Маици: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Сакате да одите во рајот или во пеколот?

Трпе, како го воспитуваш син ти, со ќотек или преку разговор?