во ,

Цветко оди во продавница за спортска опрема…

Цветко оди во продавница за спортска опрема:

– Имате ли падобрани?

– Да!


– Можете ли да ми објасните како се користи?

– Да, едноставно. Ја влечете рачката и падобранот се отвара.

– А што ако не се отвори?

– Тогаш ја повлекувате оваа рачка и се отвара резервниот.

– А ако и тој не се отвори?

– Тогаш донесете го, ќе ви го замениме.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

22 Досадни ситници кои можат да ги изиритираат и најтрпеливите луѓе

Доваѓа турист за прв пут у Куманово и седнуе у такси да се вози у некој хотел…