во ,

Човекојадци го фатиле Трпе и се спремаат да го јадат…

Човекојадци го фатиле Трпе и се спремаат да го јадат. Трпе пред чинот ги прашал:

-Господа дивјаци,имате ли вие собрание?

-Немаме!

-А имате ли влада, политичари?

-Немаме!

-А дали гледате МРТВ ?

-Не!

-Па, од што полудевте вака, маму ви е*ам.

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Примери кои докажуваат дека луѓето веќе не стареат како некогаш

Влегуваат тројца камен пијани во такси…