во ,

Чудовиште се појавило во пештера, бараат три јунаци кои ќе го убијат…

Реклама

Чудовиште се појавило во пештера, бараат три јунаци кои ќе го убијат. Се пријавуваат Шварценегер, Брус Ли и Итар Пејо…

Влегува прво Шварценегер, по некое време се враќа цел крвав и вели:

– Пу, какво чудовиште.

Влегува Брус Ли и кога излегува вели:

– Пу, какво чудовиште.

Влегува Итар Пејо и одеднаш чудовиштето излегува и вели:

– Пу, каков селанец.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Која е разликата меѓу вила и вештерка…

Дошле ветеринари во некое село и меѓу другото прават и вештачко оплодување на крави…