во ,

Што би направила ако слууууууучајно ме фатиш во кревет со друга?

Мажот ја прашува сопругата:

– „Што би направила ако слууууууучајно ме фатиш во кревет со друга?”

Она:

– „А што би ти направил ако ме фатиш во кревет со друг?“

Тој:

– „Пази, немој да мешаш курварлук со тотална случајност“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

17 Фотографии кои ги откриваат тајните на нашиот свет

Мујице сине, ти си само четврто одделение, а веќе пушиш!