во ,

Што имаш во вреќата?

На царина:

– Што имаш во вреќата?


– Храна за канаринци.

– Дај да видам?

– Абе ова се рачни часовници!

– Ако ги јадат арно, ако не ќе ги продадам…


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трпе, качувај се во чамецов, да се спасуваме….

Добар ден Госпоѓо, дали сте мажена?