во ,

Што мислиш дека правиш? – прашува налутено жена му…

Оди Кире со жена му во супермаркет, зема едно пакување лименки пиво и го става во количката.

– Што мислиш дека правиш? – прашува налутено жена му.


– Ајде де, цело пакување лименки за 300 денари, на промоција е!

– Враќај го веднаш – вели жена му и тој го враќа.

Продолжуваат да пазаруваат. Малку понатаму жена му зема еден крем за лице од 600 денари.

– Што мислиш дека правиш? – прашува овој пат Кире.

– Тоа е крема за лице, ќе ме направи поубава.

– Па и пакувањето лименки ќе те направи поубава, а дупло е поевтино!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Патувам со вечернио воз за Белград у купе со спална, а сам…

Знеш ли цуци оној мојот станал магионичар…