во ,

Што ќе се случи ако ја подигнеш десната нога?

Полага жена возачки испит, а инструкторот ја прашал:

– Што ќе се случи ако ја подигнеш десната нога?


– Ќе го пуштам гасот.

– А ако ја подигнеш левата нога?

– Го пуштам квачилото.

– Браво!А што ќе се случи ако ги подигнеш и двете нозе?

– Е тогаш ќе положам!


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влегува еден дечко во аптека и прашува: „Извинете, дали имате презервативи?“

Женоооо… Што би ти правила к’д би добија ја на БИНГО?