во ,

Ѓубре едно! Си спиел со сестра ми!


Трпана лута му се дере на Трпе:

– Ѓубре едно! Си спиел со сестра ми!

– Ама не е така, се збунив ве помешав…

– Па како успеа бе? Јас сум црнокоса а таа е русокоса?

– Ама презимето ви е исто.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

А бе ти зошто ги копаш тие дупки…

Климе оди по риба со мајца, и водата му е до…