во ,

Јас и земав на жената нешто што од 0 до 100 крева за 9 секунди…


Германец, Американец и Босанец разговараат што ќе им купат на жените за роденден.

Германецот вели:

– „Јас и земав на жената нешто што од 0-100 крева за 9 секунди“.

Американецот и Босанецот го прашуваат:


– “Што е тоа?”

Тој одговара:

– „Порше“.

Американецот вика:

– „На жената и купив нешто што од 0-100 крева за 6 секунди“.

Германецот и Босанецот го прашуваат:

– “Што е тоа?”

Тој одговара:

– „Ферари“.

Босанецот:

– „На жената и зедов нешто што од 0-100 крева за 2 секунди“.

Германецот и Американецот го прашуваат:

– “Е што е тоа?”

Тој одговара:

– „Па, вага“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

20 Неверојатни фотографии кои покажуваат какво е секојдневието во Австралија

Врне и селото изгледа напуштено. Времето е тешко. Сите жители се во долгови и живеат на кредит…