во ,

Јас, откако сме тука, повеќе од еден час, сум си заседнал и ме мрзи да станам…

Тројца пријатели се расправаат во кафана кој е поголема мрза.

Првиот рекол:


– Јас, откако сме тука, повеќе од еден час, сум си заседнал и ме мрзи да станам.

Вториот:

– Јас, претходната недела добив седмица на Лото, но ме мрзи да одам да си ги земам парите.

Третиот:

– Јас, откако се оженив ме мрзи да ја пипнам жената.

Другите двајца:

– Ај не лажи бе, а двете деца од кој се?

Третиот:

– Ме мрзи да ја прашам.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кажи ми Перо, во кое школо учеше ти?

10 Деца на ѕвезди кои се огледални верзии на нивните познати родители