во ,

Јас ќе појдам да вечерам, а ти остани тука и надгледувај ја мајката….

Лекар акушер пораѓа жена која треба да роди близнаци. Првото бебе се појавува без проблем. Лекарот го зема во раце, го удира по задникот и тоа почнува да плаче.

Второто бебе не се појавува и не се појавува. Минува час, минуваат два… Лекарот и вели на сестрата:

Реклама

– Јас ќе појдам да вечерам, а ти остани тука и надгледувај ја мајката.

Веднаш по излегувањето на докторот, сестрата забележува мала ракичка која се појавува од мајката и и дава знак со прст да се приближи.

Сестрата се приближува, а оттаму излегува малото главче на бебето и со шепот прашува:

– Тетке, оној садистот, што ги плеска децата по газињата, си отиде ли?


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Пати кога девојките и момците ќе претерале со Фотошопот и резултатот е тажен

Затоа што цел живот си праведен, ќе те избавам од маките!