во , ,

Ја возел момчето девојката дома по првиот состанок и одеднаш застанале на некое скриено место…

Реклама

Ја возел момчето девојката дома по првиот состанок и одеднаш застанале на некое скриено место.

Момчето почнало нешто да чепка изненадено:

– Што е сега ова? Сè беше во ред со автомобилот. Како бензинот да се претвори во вода. Девојката го гледа и мирно одговара:

– Сега ти убаво ќе се вратиш во автомобилот, ќе се обидеш да ме бакнеш, јас ќе ти удрам два шамари и одеднаш водата ќе се претвори назад во бензин.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Во едно мало село, живеел човек по име Пејо, кој секогаш се фалел дека е најпаметниот…

Ќерката ја прашува мајка си…