во ,

Ја гледаш оваа дупка во мојата кожа?


Разговараат шарпланинец и питбул.

Питбулот:

– Ја гледаш оваа дупка во мојата кожа?

Шарпланинецот:


– Ја гледам.

Питбулот:

– Е таа ми е од еден доберман. А оваа ја гледаш ли? Таа ми е од еден булдог. А оваа ми е од една дога.

Шарпланинецот почнал да бара меѓу влакната. Барал, барал, нашол нешто и му го покажал на питбулот:

– А, ти ја гледаш ли оваа дупка?

– Ја гледам.

– Е тоа ми е задникот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Што правите бе комшии ?

Некој господин редовно одел во истиот хотел со пет ѕвезди и секогаш го служел истиот келнер…