во ,

Ја чека Мујо Фата на железничката станица и кога Фата излегува од возот, Мујо само се поздравува со неа…

Реклама

Ја чека Мујо Фата на железничката станица и кога Фата излегува од возот, Мујо само се поздравува со неа и молчи.

А Фата му вели:

– Мујо, зошто си таков? Гледај како оној човек ја гушка и бакнува својата жена?

– Гледам, но неговата жена токму што заминува.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Разговараат двајца директори…

14 Луѓе кои открија мрачна реалност за своето семејство