во ,

Ќерката ја прашува мајка си…

Реклама

Ќерката ја прашува мајка си:

– Мамо, што прават младата и младоженецот првата брачна ноќ?

– Бројат пари, ќерко – одговара мајката.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Продавачка на пазарот вика…

Луѓето споделуваат филмови што би сакале да ги гледаат како LEGO филмови, па ја искористивме вештачката интелигенција за да ги оживееме