во , ,

Ќерката ја прашува мајка си…

Реклама

Ќерката ја прашува мајка си:

– Мамо, дали секоја бајка почнува со  „Еднаш одамна…“?

– Не, среќо. Твојот тато, на пример, ја почнува бајката вака: „Душо, вечерва пак имам деловен состанок…“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ја возел момчето девојката дома по првиот состанок и одеднаш застанале на некое скриено место…

Дошол маж во полиција и пријавува исчезнување на жената…