во , ,

Ќе пиеш ли још?

Доваѓа си дома муж тапа пијан…

Жена му плесне едн шамар и му вика:


– Ќе пиеш ли још?

Муж ќути.

Жена па му плесне едн шамар и му вика:

– Ќе пиеш ли још?

Муж па ќути.

И по треќи пут па му плесне едн шамар и му вика:

– Ќе пиеш ли још?

– Добро, ајде стави ми још едну чашку чим толко навалуеш.


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јас сум поштена жена и ми е незгодно да те примам на ноќевање…

Како изгледаат дами од различни земји на иста возраст