во , , ,

10 Видови на пријатели кои сите ги знаеме премногу добро

Секое пријателство е уникатно, исто како и луѓето во светот. Но, поради некоја причина, постојат некои однесувања и ставови толку типични за нашите најблиски што може да се направи дури и список на пријателства што никогаш не недостасуваат во која било група на пријатели.

Оној кој вели дека е на пат, но воопшто не тргнал

Пријатели кои имаат премногу слични карактери

Пријателите кои секогаш сакаат да се забавуваат

Оние со најужасниот мобилен телефон

Пријатели на кои треба да им се одземат телефоните

Оние кои секогаш заспиваат

Пријателот кој што цел живот е пензионер, но и таков го сакате

1 плус 1 пријателите: Ќе ги поканите само нив, а тие го носат и партнерот

Напатениот шофер

Пријателите со кои сте синхронизирани

Што мислиш?

27 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

12 Факти кои можете да ги научите само од филмовите

12 Работи по кои Јапонците се разликуваат од останатите народи