во , , ,

10 Илустрации покажуваат дека постојат само 2 типа на луѓе и тие обично се во брак едни со други

Понекогаш можете да видите парови кои како да формираат луѓе кои се сосема спротивни по карактер. Можеби токму затоа тие толку совршено се надополнуваат.Што мислиш?

19 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Сине, оди до комшијата Перо, нека ти ја даде бормашината зошто ми треба малку…

Легендите за португалски истражувач Фернандо Магелан и неговата мистериозна смрт