во ,

10-те Најстрашни филмови на нашето време, според експертите


Во многу пријателски друштва се води дебата за тоа кој хорор филм е најстрашен, но можете да престанете да се расправате. Платформата BroadbandChoices одговорно пристапи кон ова прашање и спроведе студија во која се мери пулсот на гледачите додека ги гледаат хорор филмовите со највисока оцена.

10-то место: The Visit, 2015

Оценка на IMDb – 6,2

Пулс: 79-100 отчукувања во минута

9-то место: The Descent, 2005


Оценка на IMDb – 7,2

Пулс: 79-122 отчукувања во минута

8-мо место: The Babadook, 2014

Оценка на IMDb – 6,8

Пулс: 80-116 отчукувања во минута

7-мо место: The Conjuring 2, 2016

Оценка на IMDb – 7,3

Пулс: 80-120 отчукувања во минута

6-то место: It Follows, 2014

Оценка на IMDb – 6,8

Пулс: 81-93 отчукувања во минута

5-то место: Paranormal Activity, 2007

Оценка на IMDb – 6,3

Пулс: 82-127 отчукувања во минута

4-то место: Hereditary, 2018

Оценка на IMDb – 7,3

Пулс: 83-109 отчукувања во минута

Трето место: The Conjuring, 2013

Оценка на IMDb – 7,5

Пулс: 84-129 отчукувања во минута

2-ро место: Insidious, 2010

Оценка на IMDb – 6,8

Пулс: 85-133 отчукувања во минута

1-во место: Sinister, 2012

Оценка на IMDb – 6,8

Пулс: 86-131 отчукувања во минута

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Од каде ти е пингвинов?

Сине, ти што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?