во , ,

120 Носталгични фотографии кои експресно ќе ве вратат во едно безгрижно и подобро време

Детството е период во кој живееме безгрижно и слободно. Време во кое сме искрени, нема лаги и интриги и со останатите деца имаме искрен однос. Како растеме, така добиваме слика за реалноста која нè менува и на која секогаш се прилагодуваме.

Денешните деца нема никогаш да разберат која е убавината на овие работи кои што се тука на листата, но сигурни сме дека голем дел од нив кај вас ќе разбудат емоции и сеќавање.

1.

2.

91

3.

92

4.

93

5.

94

6.

95

7.

96

8.

97

9.

98

10.

99

11.

100

12.

82

13.

83

14.

84

15.

85

16.


86

17.

87

18.

88

19.

89

20.

90

Навалица Продавница

Што мислиш?

23 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди Црногорец во Белград,седнува во едно кафуле и нарачува кафе. Со кафето му носат и лажичка…

Одат двајца цајкани на балет…