во , ,

13 Смешни мемиња за сите кои мразат да одат на работа

Реклама

Луѓе споделуваат хит мемиња на тема зошто мразам да одам на работа…

Јас кога одам на работа за да ги нервирам колегите, наместо да бидам продуктивен/а:

Секој тимски проект изгледа вака:

Јас кога станувам и се подготвувам за на работа:

Јас vs. мојата „огромнаааа“ желба да одам на работа:

Јас кога се обидувам да се скријам од целата работа што треба да ја сработам:

Кога ќе сфатам дека е работен ден:

Се прашувам зошто ме боли грбот. Јас на работа:

Кога почнав со работа се дотерував, сега еве сум:

Како ми почнува денот на работа vs. како ми завршува:

Јас, кога плачам затоа што магично не се разбудив богат/а и затоа што во понеделник пак треба да одам на работа:


Јас кога пристигнувам на работа vs. јас еден час подоцна

Кога ми изгледа дека работам 5 часа, а сум работел/а само половина час:


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трпана му се јавува на Трпе: Каде си?

Ајде одиме на пијачка!