во ,

15 Дизајни кои ни го отежнуваат секојдневниот живот

Кога се прават како треба, дизајните можат драматично да го подобрат нашиот квалитет на живот. Од друга страна, кога работата е завршена лошо, остануваме со тастатура со букви кои не ги ни гледаме, или чаша што ќе ви забие нож во лице со секоја голтка. За жал, овие примери се само почеток на долгата листа на сомнителни грешки со кои се соочиле луѓето.

„Моето школско шкафче не може да го собере ни мојот ранец поради овие полици.

„Моравме да застанеме. Продолживме да ги мешаме нашите фигури…“

  • Белите победија. Сепак, не сум сигурен кои се бели.

Не можам да најдам начин да го задржам ова, а да не добијам нож во лице.

„На тој што направил таква врата пред тоалет, имам неколку прашања до тебе…“

„Така си ја скршив ногата.

  • Тоа е повеќе модерен тест за природна селекција и визија.

Но, ако исечете авокадо, фолијата нема да помогне.

„Мојата тастатура свети, но ноќе не можете да видите никакви букви“.

Овој тоалет има огледало со целосна должина веднаш пред писоарот.

  • Ти велиш лош дизајн, јас велам иновација.

„Ужасниот дизајн на моето училиште – тука се вкрстуваат сите ходници.

„Јас сум во соба 920. Како да ја најдам?

  • Ја најдов собата. Не беше помеѓу 919 и 921 година. Беше до 922 низ салата.
  • Ми се допаѓа како 922 не може да се најде.

„Се сопнав во кујната, но никогаш на пат кон кујната“.

Не можете да го затворите овој прозорец додека не излезете.

„Не можам да сфатам по кој пат да одам.”

Не возете пребрзо на оваа велосипедска патека.

Уште еден креативен дизајн за бања.


Кул Маици: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Бунтовници кои одбиваат да следат било какви правила

Се оженил синот на еден шумар, земал невеста од едно поодалечно село…