во , ,

15 Пати генетиката извлече магија на која би и завидувале дури и кумовите самовили

Реклама

Никогаш не знаете какви изненадувања вашите гени можат да имаат за вас. Можеби ќе бидете високи, ќе имате совршено симетрично лице или нешто невообичаено како супер флексибилни зглобови или уникатни очи. Иако овие карактеристики можеби не се корисни, тие дефинитивно можат да ги восхитуваат вашите пријатели и луѓето онлајн.

1. Мојата двојно зглобена рака.

2. Мојата рачна мускулатура се собира кога ги ширам прстите.

3. Си ја избричив главата и ги најдов овие чудни линии на неа.

4. Моите вени го пишуваат ‘YO’.

5. Мојата васкулатура (лево), во споредба со онаа на мојот пријател Коди (десно).

6. Мојот новороден син има целосно различни облици на уши.

7. Се родив со искривена коска во черепот што резултираше со мојата уникатна веѓа.

8. Масивна разлика во бојата помеѓу моите раце.

9. Мојата ќерка и јас имаме пегичка на точно истото место на истата нога.

10. Мојата единствено долга влакно на ногата.

11. Моите две порцелански круни не светат на ултравиолетова светлина како останатите заби.

12. Имам наследен ангиоедем, што предизвикува спонтано отекување на делови од телото (лево е нормално, десно е отечено).

13. Имам едно црвено влакно меѓу мојата црна брада.

14. Кога ја стегам устата на мојот партнер, изгледа како да има два идентични сета усни еден покрај друг.

15. Имам дел на ногата со ненормално количество влакна.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се караат маж и жена…

Французин, Шпанец и Србин во рајот се прашуваат меѓусебно како завршиле овде…