во , ,

15 Случаи во кои луѓето се префрлиле на режимот „Генијалци“


Луѓето прават сè на свој начин. На пример, кога барате сендвич со јајца, очекувате да добиете соодветен производ. Сепак, лицето што го прави може да има многу поинаква идеја за сендвич со јајца. Останете и ќе разберете за што зборуваме.

1. „Тато ме праша дали би сакал сендвич со јајца. Јас дури и не сум лут: ова е брилијантно!“

2. Неверојатен воден транспорт

3. „Локалниот бар почна да користи тестенини наместо пластични цевчиња“.

4. Вештачка трева околу тоалетот.


5. „Мајка ми направи Uno-појас“.

6. Ови болнички скали ви го кажуваат точниот број на калории што ќе ги согорите со качување по нив.

7. Вистински индивидуален маникир.

8. „Пријателски потсетник за човекот кој ми го блокира патот“.

9. Некој ја насликал Мона Лиза на правлив камион.

10. Шапка со дополнителна коса.

11. „Се преправам дека сум софистициран возрасен кој пие чај за време на состанок на Зум…“

12. Костумот на овој маж се состои од 333 кадифени играчки и тежи 11,8 килограми.

13. „Толку сум горд на мојот последен проект! Ги претворив шишињата со млеко и саксиите со цвеќиња во садови за сапун.

14. „Со стара машина за пишување правам цртежи со букви и бројки. Еве еден пејзаж од Лондон“.

15. Брилијантен семафор.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

16 Случаи во кои креаторите на производот не биле особено адекватни

Во шумата секоја вечер се правеле журки и сите се пијанчеле…