во ,

16 Луѓе чија вистинска возраст ја знаат само нивните родители


Некои луѓе имаат толку уникатен изглед што не можете веднаш да препознаете колку години имаат: дали 18 или 30. А многу од нив изгледаат толку неверојатно што дури и по 30ката можат да поминат како тинејџери.

„Имам 48 години, дали сум премногу стара за хеланки?”

  • Не и со тие нозе.

“Погодете колку години имам.”

  • 20 години?
  • Фала, но додајте уште 8 години.

„За месец дена полнам 46 години.“

Неодамна ми побараа лична карта, но наскоро ќе наполнам 30 години“.


„Може ли некој може да погоди колку години имам?

  • Имате одлична коса и убава шминка. Ќе претпоставам дека имаш 30 години, но сега гледам дека имаш 34 години.

„Имам 54 години.

“Јас имам 25 години.”

„Погодете колку години имам“.

  • Не сум многу добар во ова. 29-30?
  • “Што? Имам 18 години”.

„Имам 40 години и никогаш нема да бидам престар за комбинезони.”

„Имам 32 години.”

„Се надевам дека ви се допаѓаат 47-годишни црвенокоси дами со пеги.

„Имам 47 години.”

“Колку старо изгледам?”

  • За 34 или 35 години.
  • Да, тоа е прилично понижувачки. Имам 26 години.

„Имам 29 години.”

„Имам 45 години. На оваа фотографија сум без шминка и филтри“.

„Имам 29 години.”

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Келнер! Може ли да ни го спакувате ова за кучето?

Вратете ми ги куферите, да не се случи тоа што се случи лани!!!