во , , ,

17 Луѓе кои имале одличен ден сè додека не одлучиле да го променат својот имиџ

Фризурата и совршената шминка гарантирано ќе додадат +100 поени на привлечноста. Но, ако го доверите вашиот изглед на личност чии раце тешко може да се наречат вешти, можете да добиете спротивен ефект.


„Побарав да исечат 7-8 см, a тие отсекле 15. Дома открив дека е исто така е крива“.

„Не забележав дека ракавицата е искината додека си ја фарбав косата“.

„Јас сум фризер и денес ме шишаше колега. И верувам и не ја погледнав фризурата веднаш. Мојот пријател ми рече дека мора да сум ја налутила нешто “.

„Ова требаше да е готски стил“


„Бев многу задоволна кога дознав дека професионалец ќе ме направи шминка за добротворна ревија! Па, морав да одам на сцена со такво лице “.

„Мојот сосед се обиде да го скрати косата на својот пријател“.

  • Добро е дека времето дозволува да носи капа.

„Да, секогаш го шишав татко ми“, кажа таа.

Шминкер ме нашминка за фотосесија.

  • Игледа како да ми ги намачкал очните капаци со јаглен. Дури и да се шминкате, гледајќи во лажица место во огледало, ќе изгледаше подобро.

Еве што се случува кога ќе се обидете да ја исшишате косата сами.

„Посакав релаксирана шминка.“

  • Се надевам дека ќе ви ги вратат парите.

„Неверојатно е како фризурата може да уништи дури и толку убава девојка“.

„Кога побарав модерна фризура, не мислев на ова!“

„Одбивам да го наречам она што ја направи мојата сопруга со мене, фризура“.

„Ја измив бојата од косата под туш и ми ја обои кожата. Еве ја на пример, мојата рака “.

„Решив да ја обојам косата црна. Сè беше во ред сè додека не отидов во туш да ја мијам бојата. Се расшири по моето тело и за разлика од претходните бои што ги користев, ја обоив кожата. Поминав 30 минути под туш обидувајќи се да ја измијам, но не можев, па сега сум виолетова. Утре морам да одам на работа “.

„Што сакав и што добив.“

„Мојата нова фризура.“

„Мојата пријателка дури плати за ова.“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ај уклучи ја климата, ми жеже…

17 Животни кои сами го пронашле својот газда