во , ,

18 Луѓе кои очигледно не се трудат многу на работа

Некои шефови и психолози ќе се согласат дека многу луѓе имаат проблеми со продуктивноста на работа. Ова делумно се должи на технологијата, бидејќи нашите уреди често нè одвлекуваат од други важни задачи. Но, посериозната причина е тоа што понекогаш на луѓето им недостасуваат насоки за работа и мотивација. Да се ​​надеваме дека нивните грешки не се сериозни, туку смешни и ќе можеме да се забавуваме со нив.

1. „Надвор од самопослуга во Флорида“.

2. „Шахтата на патот“.


3. „Снегочистачката ги пропушти“.

4. Нема да обезбеди голема сигурност.

5. „Не можеше подобро да го средат тоа“.

6. „Доставувачот: „Моја работа е да го поставам…Не ми е гајле како ќе го извадите“.

7. „Го монтирав телефонот, шефе“.

8. Баш вака не го замислував солењето на тротоарите.

9. Не е толку тешко да се направи разлика помеѓу лебот и месото.

10. Ја бојадисаа малку повеќе од скалите…

11. „Изгледа навистина безбедно“.

12. „Поставување бетон на патот околу автомобил во Индија“.

13. Ова мора да се некои нови дизајни на куќишта.

14. Телевизорите не се монтираат на ѕид на овој начин.

15. Кога практичноста ви тече во вените:

16. Најверојатно ќе треба повторно да го составите.

17. „Прекинувачот на вентилаторот е во аголот на таванот, зад машината за перење и сушење, и потребна е долга прачка за да се вклучи“.


18. „Ми пречи овој лустер во ресторанот што го посетив“.


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Уште колку ќе живеам?

Зошто носиш телефонска говорница на грб?