во , ,

18 Луѓе кои се доказ дека никој не е совршен и секој понекогаш греши


Невозможно е да се направи сè совршено, веројатно никој не може. Грешат и луѓето кои во животот се водат по принципот „Мери седум пати, сечи еднаш“. Па, се разбира, понекогаш можете да го поправите. А ако не, тогаш останува само да повикаме помош со смисла за хумор.

„Мојота шпионка е најбескорисното нешто на светот.”

„Како мојот сопруг мисли дека вака изгледа редот во кујната.”

„Се преселив во нов стан и го видов ова.”

„Некој го направил ова!”


„Конзервиран црн грав…“

Потпорен столб на зградата. Но, кога тоа ги спречило водоводџиите?

„Печката е инсталирана, можете да готвите.“

Безбедноста на прво место.

„Зошто ми треба либела? Моето око е дијамант!“

„Поставуваат плочки на нашето игралиште. Сигурно самиот Ван Гог мора да работи овде“.

Пријателката на сестра ми отиде кај „професионален“ маникир.

  • Дали само и завиткаа фластер околу прстите?

„Мојот пријател прави одлични тетоважи и зема онолку колку што даваш“, рече мојот пријател.

„Туш во нашиот хостел. Мојата висина е само 170 см“.

Кабинет 9 и 3/4.

„Сопственикот постави нова микробранова печка.”

Мислев дека ќе умрам од смеење кога го видов овој манекен во продавницата.

„Душо, го поправив“.

„Вчера претерав со пинцетата за веѓи и сега изгледам како жив поздрав од 90-тите.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Попе, сакам да го испуштиш делот: ‘Се колниш ли дека ќе и бидеш верен до гроб?!

Абе Суљо, што би направил ако со џип возиш низ пустина и почне да те гони лав?