во ,

18 Луѓе чии наоди се премногу збунувачки и не можеме да ги разбереме

На многу факти, настани или појави, мнозинството реагира во стилот: „Па, што има лошо во тоа? Но, кога самите ќе наидете на нешто што доведува до збунетост, веќе не е можно да молчите за тоа. На пример, дека ф’стаците стануваат некако невообичаени под ултравиолетова светлина или дека новиот замрзнувач произведува црн мраз поради некоја причина.

Горниот дел е јајце купено во продавница, а долното е домашно.

„На стар, скршен телевизор на мојата работа, Game Over „е врежано“ на екранот“.

Разлика во големината на боранија: конзервирана без сол и обична конзервирана.

Се што остана од чеканот кој беше заборавен во асфалтот

„Снегот се залепи за мојот автомобил на таков начин што дава илузија дека нешто не е во ред со него.”

„Понекогаш прстите ми стануваат многу бледи.

Филтер за вода користен една година и нов.

Јакната висеше на вратата толку долго што остави отпечаток од сончевата светлина што паѓаше врз неа.

„Капакот од мојата нова тоалетна школка почнува да станува син. Откако побарав одговор на интернет, мислам дека едноставно имам хемиска нерамнотежа во телото што предизвикало таква реакција со седиштето.

„Мојата футрола за телефон, се испостави, може да собере метал од песок на плажа“.

Излегува дека ф’стаците светат во различни бои под ултравиолетова светлина.

„Првите коцки мраз во мојот нов фрижидер се црни и сиви.”

Печењето колачиња на хартија дава подобри резултати отколку на плех.

„Појавување на нова мала шума во фарот на мојот автомобил“.

Поради свиткување, светлината од светилките почнала да се појавува во различни бои.

„Бојата испадна од мојата канта заедно со мразот.”

„Ефектот на црвени очи на фотографиите на мојата мачка се појавува само во синото око.”

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

16 Познати личности кои толку многу се промениле со текот на годините што ни е тешко да ги препознаеме

15 Убавици од Мис Универзум кои се уште изгледаат прекрасно