во , , ,

20 дами кои им дозволија на стилистите да прават што сакаат со нивниот изглед

Лесно е да се заглавите во монотонијата, особено кога станува збор за изгледот. Но, најдовме две девојки кои ставија крај на овој проблем, кој е актуелен за огромен број жени. Фризерката Олга Тарасова и шминкерката Оксана Трунова се основачи на проектот „Слепа трансформација“, чијашто особеност е што учесниците никогаш не знаат каква трансформација ги чека.Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

20 Татковци кои ги направија своите ќерки малку посреќни

18 совпаѓања кои може да се класифицираат како „шанса една на милион“