во ,

20 производи кои предизвикале вистинско разочарување

Некаде во некој утопискиот свет, производителите не се обидуваат да измамат и да заштедат пари на своите клиенти, онлајн продавниците ги испорачуваат токму стоките што се рекламираат на страницата, а јадењата во рестораните изгледаат како да излегле од слика. Но, во реалноста, дури и купувањето во супермаркетите може да донесе непријатни изненадувања и да се претвори во лотарија.


1. „Во нашиот сервисен центар донесен е бокал. Се чини дека нешто недостасува“.

2. „Нарачав сендвич со плескавица, сирење и свеж зеленчук. Пукам од смеа и гнев“.

3. „Нарачав на AliExpress, дојде денес. Го зедов, го отворив и што имаше? Така е – ништо. Ми испратија празен пакет“.

4. „Сакакав само поголеми џебови, дали навистина моите барања се преголеми? Лево се моите фармерки, а десно на мојот сопруг“.


5. „Оваа златна маска чини 3 долари. Резултатот е лепливо воспалено лице“.

6. „Изедов едно колаче од ова пакување и потоа забележав нешто“.

7. „Нарачав пица со густа кора и се покажа дека внатре е целофан. Во нивната група, мојот коментар за преглед беше избришан. Му пишав на менаџерот, прикачив фотографија“.

8. „Набрзина зедов тоалетна хартија, дојдов дома и сфатив дека мојот дечко не може да ја користи“.

9. Еве едно „еко пенкало“.

10. Кога проклeтиот затворач ќе испадне поцврста од пакувањето.

11. „Овие налепници ги купив само поради златниот оквир“.

12. Дарежливоста на овие сендвичари нема граници.

13. Затоа кутијата била толку лесна.

14. Изгледа дека има 4 стикери, но всушност има само 2.

15. „Решив да пресадувам орхидеи. Нарачав саксии. Нема да пресадувам орхидеи, сега размислувам да купам Барбика“.

16. „Купив „цела“ кутија говедско месо.

17. „Нарачав подлога за глувче со позадинско осветлување од 40 долари и ми го испратија ова“.

18. Солта е во црно пакување, а црниот пипер во бело.

19. „Имаше повеќе картон отколку спојници во мојата кутија“.

20. Пица за љубителите на леб.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

10 евра за користење на лифт, 10 евра за користење на чамац…

20 Татковци кои ги направија своите ќерки малку посреќни