во ,

20 Слики кои покажуваат колку може да бидете измамени на прв поглед

„Не верувајте во нешто што не можете да го видите“, ни беше кажано. Но, што ако работите што ги гледаме немаат никаква смисла? Останува само да се фокусираме малку подобро, да примениме логика и да не дозволиме сликите да не измамат. На крајот на краиштата, ниту една збунувачка слика не може да го победи нашиот високо развиен човечки ум.

1. „Изгледаат како да се удираат со главите“.

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

2. „Рефлектираните светла изгледаат како инвазија на вонземјани“.

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

Реклама

3. „Хмм….“

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

4. „Ненамерно заводлива“

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

5. „Овој човек е дизајниран да имитира невидливост“

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

6. „Овоа е левитирачка ламарина за покрив“

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

7. „Знакот за претпазливост навидум стои на вода“.

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

8. „Јас и ќерка ми за малку ќе влезевме во ова огледало“.

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

9. „Чудна зграда во Сан Хозе, Калифорнија“

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток


10. „Девојка на автобуска станица“

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

11. „Кога кучето на мојот другар скока преку решетки, нејзиното тело и нозете исчезнуваат, а изгледа како главата на кучето само да лебди на улицата“.

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

12.“Ајде објаснете го ова“.

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

13. „Дете кое држи глава на друго дете“

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

14. „Требаше да погледнам двапати“

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

15. „Ден за чудни нозе“

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

16. „Некој лаже“.

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

17. „Овој човек навистина има чудно тело“.

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

18. „Оваа е слика од мачката на мојот пријател“

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

19. „Убави нозе!“

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток

20. „Шерил Кол има три нозе…“

20 слики кои покажуваат колку може да биде измамен првиот впечаток


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

15 Животни кои не потсетија дека животот е премногу краток за да бидеме сериозни

15 Луѓе кои докажуваат дека домашните миленици се исто како семејството