во , , ,

22 Луѓе кои се буквално на чекор од спектакуларен нервен слом


Колку и да сме просветлени, урамнотежени и позитивни луѓе, секој од нас, под несреќна комбинација на околности, може да се разбесни дури и од ситница.

Без разлика дали се работи за кесичка чај фрлена во мијалникот од вашата свекрва, колега што сака да ги потпира нозете на каблите на компјутерот или необична техника на сечење лимон што ја знае само вашата сестра.

„Од каде знаеме дека нѐ посетила свекрвата.”

„Синот на газдата зема по 2 паркинг места за вработените секој ден.”

„Вака мојата девојка ја јаде својата пица.“


„Навистина, зошто би сакал да го видам брат ми како ја зема дипломата?!

„Вака сестра ми сече лимони.”

„Само што купив нов лаптоп за 2 илјади долари. Погодете каде решиле да го стават копчето за вклучување/исклучување“.

„Моите деца често се забавуваат со пријателите, поради што соседот се пожалил дека сме отвориле приватна градинка.”

„Овде нема никаква градинка. Јас имам деца и тие само сакаат да си играат со другите деца во соседството!“

„Паровите со деца велат дека немаат проблем да ја остават библиотеката таква каква што е.

„Возев на работа по страшно невреме само за да дознаам дека мојот шеф заборавил да ме извести дека имаме слободен ден денес“.

„Ви го претставувам моето дете што отвора пакетче житарки“.

„Мојата банка ми испрати 28 писма за да ме извести дека сум се откажал од примање хартиени изводи.”

„Овде свекрвата реши да ја остави бананата што моето бебе не ја јадеше.”

„Маникиристот се обидува да ми докаже дека моите нокти се со иста боја.”

„Им благодарам многу на курирската служба! Јас самиот не разбирам зошто треба да се биде внимателен со такца пратка, како на пример телевизор“.

„Луѓе, престанете да ги користите каблите на компјутерот за да ги кревате нозете.

„Немате право ОВА да го нарекувате салата!”

„Вака мајка ми го полни својот телефон“.

„Очигледно познат бејзбол играч живеел на нашата адреса во 90-тите. Поштата на навивачите никогаш не престанува да пристига. Еве колку примивме за 4 дена!“

„Наставници кои го оставаат курсорот на долу на екранот до менито.”

„Мојата девојка мисли дека е нормално ова да се врати во фрижидер.”

„Понекогаш едноставно не го разбирам мисловниот процес на жена ми”

„Дали веднаш да ги сменам цимерите?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

18 Кулинарски ремек-дела кои изгледаат премногу добро за да бидат изедени

Како да ти го даам бе, од кај знаеш ти да пилотираш?