во , , ,

25 Илустрации кои на хумористичен начин го прикажуваат мајчинството

Артистка на забавен начин ги прикажува „тешкотиите“ на мајчинството, мамејќи им насмевки на сите кои имаат мали деца.

Анастасија Ликова има мало синче и совршено добро знае дека не е лесно да се израсне дете. Сепак, таа избира да го направи тоа со доза ведрина која ја внесува во нејзините илустрации, а во кои ќе се пронајде секоја мајка.

Што мислиш?

42 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Случајна уметност: 21 Модерни фотографии кои потсетуваат на ренесансните слики

Залетано влегува Трпе дома и задишан и вика на Трпана…