во , ,

30 Најсмешни и чудни работи кои ќе ги видите денеска

Работи кои ретко се гледаат, а кои сигурно ќе ве насмеат или барем зачудат.


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Заглавиле Германец и Мујо во лифт. Германецот го фатила паника…

Тато, јас би се оженил со конобарката Ружа…