во , ,

35 Неверојатни илустрации базирани на една основна слика

Овој уметник од Филаделфија создава неверојатно креативни илустрации на основа на недовршен цртеж од пинап девојка и докажува дека имагинацијата нема граници.

Што мислиш?

4 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ми дојдоа 9 гости, а имам 6 столици. Имаш 3 столици?

Се соопштуваат годишните награди…