во , ,

46 од Најпознати мемиња фаци Некогаш VS. Како изгледаат денес

Сите овие познати фаци од мемиња некогаш били обични луѓе како нас. Но била потребна само една слика која ги свртела нивните животни наопаку и претворила во легендарни мемиња. Еве како некои од нив изгледаат денес.

Што мислиш?

10 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Измислиле супер робот е*ач и отишле Американката, Французинка и Македонка да го тестираат…

8 Класични уметнички слики за време на карантин