во ,

5 Степени на пијанство

Степени на пијанство:

Прв степен:
Седиш со твојот најдобар другар во кафана и му велиш:
-Еј друже, нешто си ми познат, од каде се знаеме?


Втор степен:
Седиш со твојата девојка во друштво, и и велиш:
-Сестро, ај најди ми некоја добра ороспија, ама да е поубава од тебе?!

Трет степен:
Влегуваш во такси и таксистот те прашува:
-Каде одиме господине? А ти одговараш:
-Што ти е гајле па тебе, каде?

Четврт степен:
Се шанкаш по улица и се чудиш зошто асфалтот скока и те удира в глава.

Пети степен, и најопасен:
Седиш на шанкот, сабајле 5 часот, го викаш шанкерот и му велиш:
-Шефе, ај те молам донеси ми ја вратата, ќе си одам дома.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Знаеш ли бе ти колку пари јас платив за тој пит бул?

Блажо се вратил од Африка и заминал директно кај Перо да му раскаже како си поминал…