во ,

6 Универзални закони кои секој треба да ги знае

Закон за нормалноста

– Сите изгледаат нормално додека не ги запознаеш.

Закон за слушање

– Ако мислиш дека никој не те слуша, пробај прдни.


Закон за грижа

– Ако мислиш дека на никој не му е гајле што си жив, пробај скокни една рата од кредитот.

Закон за перверзија

– Не се секирај, перверзно е само првиот пат.

Закон за дуплирање

– Ако сакаш да дуплираш илјадарче, најдобро е да го превиткаш на пола.

Закон за времето

– Времето не проаѓа подеднакво, зависи од тоа на која страна си од вратата на вецето

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пејо, оди донеси ги трите лопати!

Ќе ти ставам 5 зошто ништо не знаеш!