Пародии

Сајлент Жур – Шри Ланка

Скромна екипица од Шри Ланка се одлучија да напраат многу кул денс перформанс на еден наш ретро хит. За следното видео ни ветија дека ќе бидат повеќе синхронизирани и ќе набават нови штиклички.