Фудбал со двоглед на главата

Јапонците измислија нов налин на играње фудбал, со двоглед. Погледнете како сето тоа изгледа…

Loading...
Loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *