Автобус со туристи застануе на граница…

Автобус со туристи застануе на граница.
После пола саат влегува шоферот и вика:
– Да не фале некој?
Никој не се јавува, го пале он автобусот и тргнуе.
После поминати 10 км. отпозади иде Трпе и му вели на шоферот.
– Трпана моа ја нема?
– Добро бе, нели пита јас дали некој фале.
– А бе не ми фале, само ти кажуам, да знаеш..

Loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *