Каква ќе биде бојата на очите…

boja

Loading...

One comment

  1. dejan

    По ова би следело дека најголем број на луѓе имаат плави очи…и тоа со тек на генерации ќе доведе сите да имаат плави очи…колку јас знам плавата и зелената се далеку порецесивни отколку кафената боја на очи.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *