Познатите мемиња Некогаш VS. Денес

И покрај тоа што тие се постари сега, овие смешни лица се уште се препознатливи.

Scumbag Steve (Blake Boston)

Следна Страница

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *