Синот довел дома три девојки…

Синот довел дома три девојки. Уште од вратата и вика на мајка му:
– Мамо ај погоди која од овие три ќе ти биде снаа?
– Оваа третата, црнката- рекла мајката.
– Е браво, од прва. Како ја погоди?
– Што знам, само што ја видов почна да ме нервира некако…

Loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *