во ,

Ааа, Мите, за ова мора да платеш казна!

Доаѓа му инспекција на Мите у дуќано. Улава инспекторо у подрумо на Мите и гледа казан за печење ракија.

– Ааа, Мите, за ова мора да платеш казна!

Реклама

– Ама овај казан е од татко ми и не го употребувам.

– Важно е дека го имаш алаатот за правење ракија, а што не го употребуваш, е твој проблем.

– Инспекторе, дека е мојот детски додаток?

– Ама ти немаш деца Митре.

– Ама имам алат за правење инспекторе.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Во тој момент ѕвони ѕвончето, и Трпе брзо испрскал со освежувач…

Си биле Русин, Американец и Македонец. Се фалеле кој што побарзо може да направи…