во ,

Абе колега, што е тоа сифилис?

Си стоеле двајца полицајци пред гинеколошка клиника и читале плакат на кој пишувало:

Откако го прочитале, едниот полицаец го прашал другиот:

– Абе колега, што е тоа сифилис?

Другиов го гледа неколку секунди па му мавнал шамар и му рекол:

– Е, од такви како тебе сме на трето место!

Што мислиш?

26 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Трпе, лоши се резултатите. Имате покачен крвен притисок, холестерол, шеќер… Крвната слика е слаба… катастрофа!

21 Градинари аматери кои знаат дека природата е способна за се